изтичане на цифрова дистанционна настройка

Телеудиологията е най -удобният начин да чуете. За това са необходими само няколко стъпки:

 1. Ние ви съветваме по телефона и вие търсите перфектните слухови апарати за вашите изисквания и бюджет на нашия уебсайт.
 2. Ако е налице, изпратете ни копието на текущ тест за слуха от вас, или по пощата, или удобно като сканиране по имейл.
 3. Нашите експерти по аудиология спират слуховите апарати за вашата крива на слушане и ние ще ви изпратим устройствата по пощата.
 4. Зареждате приложение от производителя на слуховите си апарати и ги свързвате към вашия смартфон. Много е лесно и ще обясним как работи.
 5. Управлявате среща за отдалечена корекция с един от нашите шампиони за грижа за слуха. На срещата ще видите слуховия си акустик на екрана на смартфона и ще споделите своите впечатления за слушане. Той/тя поставя слуховите апарати според вашите нужди директно по време на разговора - сякаш лично седите заедно.
 6. Можете също да ни посетите в един от нашите клони във вашия регион. По този повод можем да вземем и уши, ако е необходимо, за да произведем персонализирани паспорти на уши за вас. С нашето модерно оборудване на място можем да проведем и експертен тест за слуха, ако все още никой не е наличен.
 7. корекция на папрата - мога ли и аз?

  Ако имате интернет връзка и съвместим смартфон, отговорът е много ясен: Да! По принцип, отдалечената корекция се различава само от внедряването на място, че вашият специалист по грижи за слуха не е на обикновено разстояние от 1 до 2 метра. Независимо от това, това е личен разговор, който предлага възможността за директна обратна връзка и задаване на въпроси.

  Предимства на отдалечена корекция

  Адаптацията от разстояние първо звучи немислимо за много носители на слухов апарат. Качествените недостатъци или необходимостта от технически познания се страхуват. Напротив: Дигиталната дистанционна настройка е технически еквивалентна, изисква само основно управление на вашия смартфон и също така предлага цяла серия от предимства в сравнение с адаптация на сайта:

  1. Можете да коригирате слуховите си апарати отново и отново в периода от 6 години, ако е необходимо, без да се налага да ходите в специализиран магазин. Например, това може да има смисъл, ако слухът ви се промени.
  2. Ако има различни ситуации, в които бихте искали да разберете по -добре, можем да направим корекции заедно на различни места. Например, ние поставяме слухови апарати от учители, докато стояхме в класната стая пред техния клас. Или преминаваме към вашата седмична таблица на редовни, или когато гледаме телевизия със семейството, или, или, или ... възможностите са неограничени. Единственото условие е функциониращ достъп до интернет.
  3. Ако сте на почивка или пътувате и имате проблем със слуховите си апарати, ние също можем да ви помогнем в движение.
  4. Корона ни научи, че понякога не е възможен личен контакт. Това може да бъде и ако сте болни и искате да оптимизирате слуховата си ситуация едновременно. Благодарение на телеудиологията, това е възможно във всяка ситуация!
  5. Как да резервирам отдалечена корекция?

   корекциите на папратите могат да бъдат намерени по всяко време резервирайте тук

   В края на всяка среща можете да направите дата на следване -UP с вашия специалист по слухови грижи, за да гарантирате дългосрочна поддръжка от нея.

   Вие също сте добре дошли да ни посетите в един от нашите специализирани магазини!

   Ако предпочитате да си починете на сайта, моля не се колебайте да си уговорите среща в нашите клонове по всяко време.

   На следните места ще се радваме да ви приветстваме: