Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Слухови апарати на Apple

Apple е добре известна технологична компания, която в допълнение към смартфони, компютри и други устройства за електроника също предлага AirPods. Apple "Airpods Pro" са безжични слушалки в ухото, които могат да бъдат свързани към iPhone или други устройства на Apple чрез Bluetooth. Освен всичко друго, AirPods Pro предлага настройки, които са известни и от класически слухови апарати. Но Apple наистина ли влиза в пазара на слухов апарат и заменя медицинските слухови апарати на Apple Airpods? Искаме да отговорим на този въпрос в тази статия.

Една от специалните характеристики на слушалките на Apple е техният дизайн. Те са малки и компактни и могат да се носят удобно в ухото. Те също са устойчиви на вода и следователно също могат да се носят на открито по време на спорт или други дейности.

Слушалките на Apple също предлагат отлично качество на звука. Те имат активно потискане на шума, фоновият шум свежда до минимум и подобри звука на музика и друго аудио съдържание. Те също така предлагат опцията за адаптиране на звука и адаптиране към индивидуалните предпочитания на потребителя.

Слушалките на Apple също са много удобни за използване. Можете просто да се контролирате с гласа или чрез операционните клавиши на слушалките . Те също имат интегриран гласов контрол, който позволява на потребителя да осъществява обаждания, да контролира музика или да изпраща съобщения, без да докосва iPhone.

Използване на AirPods като слухови апарати

Настройките за използването на AirPods могат да бъдат адаптирани към индивидуалното слухово изпълнение, за да се създаде персонализирано изживяване на слушане. За конфигурацията, аудиограма, създадена предварително, може да бъде подадена в приложението за здраве на Apple. След това настройките на AirPods се адаптират към нуждите, записани в аудиограмата.

Сменете медицинските слухови апарати на Airpod?

Сега въпросът все още задава медицински слухови апарати на Apple Airpods?

Заключението може да се каже ясно: AirPods не са слухови апарати и не могат да заменят медицинските продукти. Тъй като по -голямата част от слуховите проблеми възникват в областта с висока честота, липсата на армировка в тази област е особено проблематична. В допълнение, по -тежките загуби на слуха не могат да бъдат третирани със слушалките, които са направени предимно за слушане на музика.

В случай на лека загуба на слуха, AirPods могат да бъдат облекчени в ежедневието, но ограниченият комфорт и животът на батерията говорят срещу използването като всекидневен слушател. Функцията на фоновия шум, която може да се използва за компенсиране на шум в ушите, е особено положителна