"Най -чистата форма на лудост е да оставите всичко в същото и да се надяваме, че нещо ще се промени." - Алберт Айнщайн

С mysecandear ние сме пионери на технологична революция и издигаме акустика на слуховия апарат на ново ниво. Ние сме водещият професионалист по дигитална слухови грижи в Германия с фокус телеудиология : От продажбите до адаптацията на новия им Слухови апарати Почти всичко работи в интернет. В резултат на това ви предлагаме особено евтини цени и най -удобният начин да чуете.

Нашата рецепта за успех: Ние комбинираме традиционната здравна търговия с най -новите технологии. Нашите сертифицирани шампиони по слухов апарат правят своите слухови апарати оптимално за изслушването си, докато им е удобно на дивана у дома. Всичко, от което се нуждаете, е смартфон с интернет връзка. Обзавеждането е много просто и нашите телефонни консултанти са на ваша страна с всяка стъпка.

Можете също да ни посетите по всяко време в един от нашите клони . Ако желаете, ще се радваме да вземем впечатления от вашите слушалки по този повод и да произвеждаме по поръчка -направени паспорти на уши за вас. В зависимост от загубата на слуха, те могат да предложат акустични предимства.

Идеята за Mysecondear идва от носителите на слухови апарати Никлас Spichalsky: той често се е движил и е имал затруднения при намирането на добри специалисти по грижа за слуха в новото място на пребиваване. Той също се бори с непреработването на пазара и прекомерните цени на слуховите системи. Ето защо той основава Mysecondear и нашата обща цел заедно с Джулиан Стехерт: Ние преследваме визията за честно, прозрачно предложение, което прави добър слух на достъпни за всички.