Hansaton App: Hansaton Stream Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

приложение Hansaton: Приложение за слухов апарат Hansaton (iPhone & amp; съвместимост с Android)

Изтеглете

приложение в магазина за приложения: https: //apps.apple.com/

Изтеглете

приложение от Google Play Store: https://play.google.com/

Приложението Hansaton Stream е приложение, което е специално разработено за хора, които използват слухови апарати Hansaton. С това приложение потребителите могат да управляват и контролират своите слухови апарати лесно и удобно от смартфона си.

Една от най -важните характеристики на приложението Hansaton Stream е възможността за промяна на силата на звука и звуковите настройки на слуховите апарати. Това може да бъде особено полезно, ако сте в различни среди и искате да адаптирате силата на звука, за да постигнете най -доброто възможно изпълнение на слуха.

В допълнение, приложението Hansaton Stream предлага и достъп до различни звукови програми, които са специално разработени за определени слухови ситуации. Например, потребителите могат да избират звукова програма, която е подходяща за слушане на музика или друга, която е оптимизирана за слушане в силна среда.

Друга полезна функция на приложението Hansaton Stream е възможността за наблюдение и преследване на нивото на батерията на слуховите апарати. По този начин потребителите могат да гарантират, че слуховите им апарати винаги са заредени и че мислят да ги зареждат навреме, преди батерията да е празна.

Като цяло приложението Hansaton Stream предлага много полезни функции, които помагат да се гарантира, че потребителите на слуховия апарат могат да управляват и контролират своите слухови апарати лесно и удобно. Той е достъпен безплатно за iOS и Android устройства и може да бъде изтеглен от App Store или Google Play Store.

HANSATON CONNECT / СВЪРЗВАНЕ НА СЛУЖБА

  1. Докоснете Настройките
  2. На стартовия екран на вашето устройство
  3. Докоснете Bluetooth символа в менюто Настройки.
  4. Докоснете плъзгача, за да активирате Bluetooth.
  5. Отворете отделението за батерии за 5 секунди и след това го затворете отново или включете слуховите апарати и обратно, когато имате акумулаторни слухови апарати.
  6. След няколко секунди името на вашия слухов апарат се появява в списъка на наличните устройства.
  7. Изберете слуховия апарат от списъка с устройства с активиран Bluetooth.
  8. Сигналният тон на слуховия апарат потвърждава успешното сдвояване.
  9. Хансатон съвместимост

    Съвместимост на слуховия апарат

    Приложението Hansaton Stream е съвместимо само със слухови апарати с Bluetooth връзка

    • Звукови стратос
    • Джаз стратос
    • Beat Stratos
    • звук xc pro
    • Jazz XC Pro
    • JAM XC PRO

    Някои функционалности са устройство -specific.

    в ухото модели, които нямат безжична функция от 2.4 GHz.

    Съвместимост на смартфона

    Приложението Hansaton Stream може да се използва на Bluetooth нискоенергийни (BT-LE) -PAPable смартфони с iOS от версия 14.0.

    Приложението Hansaton Stream може да се използва на GMS (Google Mobile Services)-сертифицирани устройства с Android, които Bluetooth 4.2 и Android OS 7.0 или по-нова употреба.