Hörgeräte selbst einstellen: Lautstärke, Hörprogramme, App
Набор

Слухови помощни средства сами: обем, слухови програми, приложение

Слуховите апарати са малки електронни устройства, които служат за подпомагане на хората при слухови проблеми. Ако носите слухов апарат, важно е той да бъде зададен правилно, така че да имате най -доброто възможно изживяване на слушане. Ето няколко съвета и информация за това как да зададете слухови апарати.

Обем на слуховите апарати

обемът на слуховия апарат може да бъде коригиран според изискванията. Ако имате затруднения с разбирането на разговорите в силна среда, може да е полезно да увеличите силата на звука. Ако обаче имате проблеми с разбирането на тихи шумове или гласове, би могло да има по -голям смисъл да намалите силата на звука. Силата на звука може да бъде зададена ръчно чрез контролер на слуховия апарат или чрез приложение на вашия смартфон.

Сами задайте слухови апарати

В някои случаи можете да зададете свой собствен слухов апарат, като коригирате обема и други настройки. Това е особено полезно, ако сте в различни среди и искате съответно да адаптирате настройките. Всеки слухов апарат предлага различни слухови програми. Има различни програми като: ресторант, телевизия, музика, тиха обстановка и т.н.

Задайте слухови апарати чрез APP

Някои слухови апарати също имат приложение, което можете да използвате, за да промените удобно настройките от вашия смартфон. Приложението ви позволява да адаптирате силата на звука, звука и други настройки, без да се налага да задавате слуховия апарат ръчно. Това може да бъде особено полезно, ако сте в силна среда и бързо искате да промените настройките, без да се налага да премахвате слуховия апарат.

Адаптация на слуховия апарат

Адаптацията от разстояние първо звучи немислимо за много носители на слухов апарат. Качествените недостатъци или необходимостта от технически познания се страхуват. Напротив: Дигиталната дистанционна настройка е технически еквивалентна, изисква само основно управление на вашия смартфон и също така предлага цяла серия от предимства в сравнение с адаптация на сайта: проблемите се решават там Задайте слуховите си апарати в реални, ежедневни слухови ситуации и среди. Това увеличава вероятността за успех на адаптацията.

Като цяло е важно слуховият ви апарат да бъде зададен правилно, така че да имате най -доброто възможно изживяване на слушане. Независимо дали правите настройките ръчно или променяте чрез приложение, има много начини да адаптирате слуховия апарат към вашите индивидуални нужди. Ако имате затруднения с коригирането на слуховия си апарат или свикнете да слушате слуховия апарат, трябва да се свържете с акустичния си слухов апарат, който може да ви помогне да спрете слуховия апарат и да свикнете да слушате слуховия апарат.