IIC Hörgeräte: Was sind IIC Hörgeräte? | MySecondEar

IIC слухови апарати: Какви са IIC слуховите апарати?

IIC означава „невидим в канала“ (невидим в ушния канал) и се отнася до вид слухови апарати, които са почти напълно скрити в ушния канал. За разлика от други слухови апарати, които често се носят зад ухото, IIC слуховите апарати са много малки и седят дълбоко в ушния канал, така че те едва ли се виждат.

Предимство на IIC слуховите апарати е, че те са по -малко забележими от другите слухови апарати. Следователно можете да бъдете добър вариант за хора, които се чувстват стресирани от загубата на слуха си, защото те не са толкова лесни за виждане.

Друго предимство на слуховите апарати на IIC е, че те седят по -близо до костите, което може да помогне да се достави по -естествен звук. Тъй като седите по -дълбоко в ушния канал, можете също да абсорбирате по -малко шум отвън, което може да ви помогне да предложите по -добро качество на звука.

Въпреки това, има и някои недостатъци при използване на IIC слухови апарати. Тъй като са толкова малки, те имат по -малко място за батерии и технологии, което означава, че те могат да бъдат по -малко мощни от другите слухови апарати. Те също могат да бъдат по -трудни за справяне, защото седят дълбоко в ушния канал и са трудни за отстраняване или използване.

Като цяло, слуховите апарати са добър избор за хора, които търсят дискретно решение за загубата на слуха си и са готови да приемат определени ограничения за изпълнение и работа. Както при всеки слухов апарат, обаче, винаги трябва да получавате задълбочени съвети от слухов специалист, преди да вземете решение.