Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

Слухови апарати в равнината

Използването на слухови апарати в самолета може да бъде предизвикателство за някои хора. Силният шум на двигателя и разликата в налягането в кабината могат да бъдат предизвикателство. Въпреки това, има някои съвети и трикове, които могат да помогнат да се използва перфектно слуховия апарат в самолета.

На първо място, потребителите на слухов апарат трябва да гарантират, че слуховият ви апарат е напълно зареден, преди да влезете в самолета. Също така е препоръчително да вземете с вас зарядно или заместващи батерии, ако слуховият апарат се откаже от ума по време на полета.

По време на полета потребителите на слухов апарат трябва да се уверят, че слуховият ви апарат е добре да седи и че контролът на силата на звука е зададен на подходящ обем. Ако е възможно, потребителите на слухов апарат също трябва да се опитат да получат място в близост до кабината на самолета, тъй като нивото на шума в тази зона обикновено е по -ниско.

Важно е също да се отбележи, че слуховите апарати се пускат в режим на полет, докато полет, когато звучи звуковият тон на предпазния колан. Не е нужно обаче да премахвате или изключвате слуховите си апарати. Само ако носите слухови системи, които изпращат радиосигнали, трябва да ги поставите в режим на полет - както е случаят със смартфоните.

Като цяло, има някои фактори, които могат да повлияят на използването на слухови апарати в самолета, но с малко подготовка и правилни настройки, потребителите на слухов апарат също могат да се насладят на добро изживяване на слушане по време на полета.