Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Свържете слуховите апарати към iPhone - направени за слухови апарати за iPhone (MFI)

Слуховите апарати, направени за-йпон (MFI), са слухови апарати, които са специално разработени за използване с устройства на Apple и могат да установят директна връзка с тези устройства. Тези слухови апарати могат да бъдат свързани с iPhone, iPad и iPod докосвания чрез Bluetooth и по този начин предлагат различни предимства в сравнение с конвенционалните слухови апарати.

Едно от основните предимства на слуховите апарати на MFI е възможността за предаване на аудио директно от свързаните устройства. Това дава възможност на потребителите да слушат музика, подкасти и друго аудио съдържание без допълнителни устройства, а също така да извършват обаждания, като просто натискат слуховите апарати. Слуховите апарати MFI също предлагат опцията за контрол на силата на звука и други настройки директно чрез свързаното устройство, което е особено удобно, когато сте в движение.

Друго предимство на слуховите апарати на MFI е интеграцията в приложението Apple Health. Това приложение дава възможност на потребителите да преследват и управляват настройките и информацията за слуховия апарат, което улеснява следването на напредъка и напредъка при използване на слуховите апарати.

MFI слуховите апарати също са особено приятелски настроени и лесни за използване. Те често предлагат просто управление с един бутон, което дава възможност на потребителите бързо да имат достъп до най-важните функции, като например да приемат обаждания или превключване между различни аудио източници.

Свържете слуховите апарати към iPhone

  1. Уверете се, че вашият iPhone е в най -новата актуализация на софтуера. Слуховите апарати на MFI обикновено се нуждаят от най -новия софтуер, който да работи правилно.

  2. Създайте слуховите апарати в зареждащия TUI и свържете зареждащия DUI към захранващата мрежа. Оставете слуховите апарати да таксуват за няколко минути, така че да сте готови да бъдете свързани.

  3. Отворете приложението Настройки на вашия iPhone и докоснете "Bluetooth".

  4. Включете Bluetooth, като натиснете плъзгача вдясно до "Bluetooth".

  5. Изберете „Оперативни помощни средства“ в настройките и след това отидете на „Слухови апарати“.

  6. Дръжте бутона за връзка, натиснат на слуховите си апарати за няколко секунди, за да ги поставите в режим на свързване. Слуховите апарати трябва да бъдат показани в списъка на наличните Bluetooth устройства.

  7. Докоснете името на вашите слухови апарати в списъка, за да ви свържете към вашия iPhone.

  8. изчакайте връзката да бъде установена. Веднага след като се установи връзката, слуховите апарати трябва да се показват в списъка.

  9. Вече можете да предавате музика, подкасти или друго аудио съдържание от вашия iPhone към слуховите апарати, като пуснете желаното аудио на вашия iPhone. Можете също да осъществявате обаждания, като натиснете слуховите апарати на бутона за свързване.

  10. ЗАБЕЛЕЖКА: Може първо да се наложи да калибрирате слуховите си апарати с програмата за корекция на слуховия апарат за слухови апарати, преди да можете да ви свържат с вашия iPhone. Свържете се с вашия производител на слухов апарат или акустик на слуховия апарат, за да получите допълнителна информация.

    Като цяло слуховите апарати на MFI предлагат редица предимства за потребителите на Apple устройства. Те позволяват да предават аудио файлове директно от свързаните устройства, да предлагат просто управление и интеграция в приложението Apple Health и са лесни за използване. Ако използвате iPhone или друго устройство на Apple и търсите слухови апарати, слуховите апарати на MFI могат да бъдат добър избор.