ITC Hörgeräte: Was sind ITC Hörgeräte? | MySecondEar

ITC слухови апарати: Какви са ITC слуховите апарати?

ITC означава "в канала", което означава на немски "в ушния канал". Слуховите апарати на ITC са вид слухови апарати, които се носят директно в ушния канал. Те са по -големи от напълно в слуховите апарати на ушния канал и по -малки от слуховите апарати, които се носят зад ухото.

ITC слуховите апарати са особено подходящи за хора, които имат светлина до умерена загуба на слуха и чийто ушен канал предлага достатъчно място за усвояване на слуховия апарат. Те са подходящи и за хора, които търсят привлекателна алтернатива на по -големи слухови апарати.

ITC слуховите апарати са адаптирани от акустичен слухов апарат и обикновено са по -малко видими от по -големите слухови апарати, защото седят по -дълбоко в ушния канал. Те обаче могат да бъдат по -трудни за използване за някои хора, защото са по -малки и по -трудни за разбиране.

ITC слуховите апарати имат същите функции като другите слухови апарати, като адаптирането на обема и подкрепата в разграничението между езика в шумна среда. Обикновено се експлоатират с батерии, но на пазара вече има слухови апарати, които са акумулаторни.

ITC слуховите апарати могат да бъдат добър избор за някои хора, защото те са по -малки и по -малко видими от другите слухови апарати. Те обаче не са подходящи за всички хора и е важно да получите съвети от акустик на слуховия апарат, за да се намерят най -добрата слухов апарат за индивидуални нужди.