Hörgeräte mit Android verbinden | MySecondEar

Слухови апарати Android

Слуховите апарати за свързване с устройства с Android е проста и предлага на потребителите различни предимства, включително възможността за стрийминг на аудио файлове директно от вашето Android устройство и просто натискане на вашите слухови апарати.

Свържете слуховите апарати към Android

  1. Уверете се, че вашето Android устройство е активирано Bluetooth. Можете да намерите това в настройките под „Wireless & amp; Networks“ или „Connections“.

  2. Включете вашите слухови апарати. Трябва да видите индикация, че сте в режим на сдвояване.

  3. Отворете настройките на вашето устройство с Android и изберете "Bluetooth".

  4. Активирайте Bluetooth, ако той вече не е активиран.

  5. Докоснете "устройства наблизо" или "Намерете устройства", за да търсите налични Bluetooth устройства.

  6. Изберете вашите слухови апарати от списъка на наличните устройства. Може да успеете да въведете код или ПИН, за да установите връзката.

  7. Веднага след като се установи връзката, вашите слухови апарати трябва да се показват в списъка на свързаните устройства. Вече трябва да можете да възпроизвеждате музика или друго аудио съдържание чрез слуховите си апарати.

  8. Важно е да се отбележи, че слуховите апарати с устройства с Android може да не поддържат всички функции, които са налични на iPhone устройства. Например, някои модели на слухов апарат, които са свързани с устройства с Android, може да не предлагат възможност за извършване на обаждания с гласови команди или получаване на известия от определени приложения. Ето защо е важно внимателно да проверите функциите и ограниченията на вашите слухови апарати, преди да ги свържете с вашето устройство с Android.

    Ако имате затруднения да свържете слуховите си апарати с вашето устройство с Android, има някои неща, които можете да опитате да отстраните проблема. На първо място, трябва да се уверите, че вашето устройство с Android е в най -новата актуализация на софтуера и че слуховите ви апарати са напълно заредени. Ако проблемът продължава да съществува, можете да опитате да включите и изключите устройството си с Android и слуховите апарати, за да нулирате връзката. Ако проблемът все още не е отстранен, може да си струва да се свържете с производителя на слуховия апарат или акустичния слухов апарат, за да получите допълнителна подкрепа и помощ.