Hörgeräte mit dem Fernseher/ TV verbinden

Ограниченото слух засяга почти всички области на живота. Всъщност релаксиращата телевизия е предизвикателство за много ежедневни предизвикателства, защото проблемите с слуха ограничават насладата от телевизията. За щастие, съвременните слухови апарати вече не са изключително проектирани за засилване на ежедневните разговори. Вместо това те отварят нови възможности за участие и нормалност за увреждане на слуха чрез връзката към външни устройства.

Телевизия със слухови щети

Не само вашето собствено забавление от телевизията е намалено, може да има и колега взаимодействие - като семейството, приятелите или партньорите - също засегнати от ситуацията. Често това дори може да бъде първа индикация за намаляване на слуха. Ако искате да върнете себе си и съквартирантите си обичайното телевизионно изживяване, имате различни опции:

  • телевизионни слушалки : Най -вече първото (преходно) решение, когато силната телевизия приема нерва. Съществува обаче неравен проблем: Заедно телевизията вече не е възможна при използване на слушалките, тъй като звукът се извежда или през слушалките.
  • Програми за телевизионно слух : Акустичният слухов апарат може да конфигурира определени телевизионни програми, които след това се използват в съответните ситуации. Особено с високите речеви споделяния, както в новините, тези програми подкрепят разбирането на слуха. В случая на език, който се случва с фонови шумове и/или музика, той бързо може да стане неразбираем.
  • TV Streamer : С допълнителните аксесоари директното предаване на звук от телевизора към слуховия апарат е възможно. В сравнение с горните опции, резултатът е оптимална комбинация от качество на слуха и адаптиран обем за всички колеги. Въпреки връзката със слуховите апарати, други настоящи могат да чуят звука в желания им обем. По -нататъшните подобрения на звука могат да се регулират чрез съответните приложения.

Свържете слуховите апарати към телевизора

Междувременно всички основни производители на слухови апарати предлагат подходящи телевизионни стриймъри към техните слухови апарати. За да се установи връзка между слуховия апарат и телевизията, трябва да бъдат свързани както телевизионни стриймъри, така и стриймъри и слухов апарат. След като сте направили свързването веднъж, устройствата обикновено се свързват автоматично, когато са включени. Отчасти е възможно да се свържат няколко слухови апарати с песента за обвързване на телевизията. Точният процес на връзка и свързване е подобен, но е специфичен за производителя. Процесът на свързване на някои избрани потоци от най -популярните марки е показан по -долу.

телевизионен адаптер за слухови апарати

Различните производители на слухов апарат предлагат телевизионни адаптери за слухови апарати, за да върнат телевизионното изживяване. Избор на най -популярните производители можете да намерите тук:

OTICON CONNECT слухови апарати към телевизия

oticon tv адаптер 3.0 : Телевизионният адаптер на Ociton е първо свързан към източник на енергия. Предлагат се четири варианта за връзка за връзка от телевизора с адаптера, при което самият производител препоръчва да използвате Toslink, защото така се постига най -доброто качество на звука. Последната подготвителна стъпка трябва да бъде свързването на слуховите апарати с телевизионния адаптер. Можете да свържете само адаптер за слухов апарат, но самият адаптер може да бъде сдвоен с произволен брой устройства. За да направите това, отделението за батерии на слуховите апарати трябва да се отвори и след това отново да се затвори. Донесете активираните слухови апарати в близост до адаптера или ги поставете върху него. Щом светодиодите блестят непрекъснато сини, чифтосването е завършено. Сега изданието на телевизора на Range може да се активира при избора на програмата, стига да са на разположение.

Ако сте собственост на Дистанционно управление , можете също да започнете да стриймирате чрез телевизионния адаптер и на разстояние да слушате Телевизионен тон до 15 метра. Ако слуховият ви апарат няма Bluetooth, можете да използвате Streamer Pro . Вашият акустичен слухов апарат трябва да сдвоява слуховите апарати само веднъж с стримера PER, тогава имате възможност да използвате предимствата на телевизионния адаптер.

Phonak Connect слухови апарати към телевизия

фонак телевизионен конектор : Телевизионният конектор от Phonak първо трябва да бъде свързан към източник на захранване и към телевизора да бъде свързан. Вашите слухови апарати могат да бъдат сдвоени чрез натискане на бутона за свързване на конектора, ако първият са на по -малко от един метър от него. Тонът за потвърждение показва успешната връзка. След първото свързване слуховите апарати се свързват автоматично веднага щом са на разположение.

Отзвучаване на слуховите апарати Свържете се с телевизията

Отзвучаване на телевизионен стример 2 : Stream на Resound също е свързан с източник на захранване и вашия телевизор в The Първа стъпка. Свързването на слуховия апарат се активира чрез накратко отваряне и затваряне на отделението за батерии на слуховите апарати. Устройствата на батерията трябва да бъдат поставени в зарядното устройство за момент и отново да се отстранят. В същото време бутонът за сдвояване на стримера трябва да бъде натиснат, за да активира чифтосването. Успешното производство на връзка се потвърждава с тонална последователност и сте готови да използвате стримера за телевизия. Можете също така да настроите самия телевизионен адаптер, в зависимост от това дали носите слухови апарати в един или обвързващ, независимо дали искате да получавате моно или стерео звук.

Widex Connect слухови апарати към телевизия

widex tv play : Веднага след като играта на Widex е свързана към телевизията, свързването с Слуховите апарати могат да се проведат. За да направите това, отворете за кратко отделенията на батерията, затворете ги отново и закачете устройствата близо до станцията. Лекият сигнал е показателят за успешното чифтосване. Удоволствието за слушане също може да се регулира по обем и звук чрез приложението.

Starkey Connect слухови апарати към телевизията

Starkey TV 2.4 Streamer : Свържете стримера с електричество и телевизия. За да свържете слухови апарати и телевизионни стриймъри, изключете предишния за кратко и изчакайте малко, за да ги включите отново. Слуховите апарати трябва да са близо до стримерната станция, така че сдвояването да е успешно. Ако се използва по -долу, стриймингът може да се стартира чрез приложението и да се насладите в обхват от 10 метра.

Слухови апарати SIGNIA Свържете се с телевизията

Signia Streamline TV : Вашият стремеж първо трябва да бъде свързан и да се включи към електричеството и вашата телевизия. След това изключете слуховите си апарати и отново включете. За да започнете автоматичното свързване, поставете слуховите си апарати върху стримера. Връзката беше успешна, ако и двата светодиода блестят непрекъснато синьо.