Hörgeräte Nebengeräusche zu Laut | MySecondEar

Слуховите апарати твърде силно

Слуховите апарати са малки електронни устройства, които служат за подобряване на слуховите показатели на хората със загуба на слуха. Те се поставят в ухото и предават звукови вълни директно към тъпанчето, за да подобрят слуха.

За съжаление, понякога може да се случи, че слуховите апарати предават фоновите шумове твърде силно. Това може да доведе до слуховия апарат е неудобно и капацитетът на слуха е нарушен. Има различни причини, поради които слуховите апарати могат да предават фонови шумове твърде силно.

Възможна причина е, че слуховият апарат е зададен неправилно. Ако слуховият апарат не е съобразен с индивидуалните нужди и изисквания на превозвача, може да има трансфер на фонови шумове. В този случай слуховият апарат трябва да се пренасочи от акустичния слухов апарат.

Друга причина за предаването на фонови шумове може да се повреди, че слуховият апарат е повреден. Ако например слуховият апарат не е почистен правилно или ако е претърпял щети, това може да доведе до това, че слуховите апарати се предават твърде силно. В този случай слуховият апарат трябва да бъде проверен и ремонтиран от акустичен слухов апарат.

Има и други фактори, които могат да помогнат за предаване на притоци твърде силно. Това включва например условията на околната среда, при които е износен слуховият апарат, или вида на загубата на слуха на превозвача.

За да се намали предаването на фонови шумове чрез слухови апарати, има някои неща, които могат да бъдат разгледани. На първо място, слуховата помощ трябва да се почиства и поддържа редовно, за да се гарантира, че е в перфектно състояние. Важно е също така да има слухов апарат, зададен от акустик на слуховия апарат, за да се гарантира, че той отговаря на индивидуалните нужди на превозвача.

също може да бъде полезно да изберете слухови апарати с допълнителни функции като потискане на шума или контрол на атмосферния шум. Тези функции помагат да се сведе до минимум предаването на фонови шумове и подобряване на слуховата ефективност.

Ако слуховият апарат предава твърде силно фонови шумове, може да бъде полезно да се свържете с акустичния слухов апарат или производителя на слуховия апарат. Те могат да препоръчат допълнителни стъпки за отстраняване на проблема и подобряване на производителността на слуха.

Като цяло слуховите апарати са важен инструмент за подобряване на слуховите резултати на хората със загуба на слуха. Ако обаче слуховите апарати за прехвърляне на фонови шумове твърде силно, това може да доведе до слухов апарат е неудобно и капацитетът на слуха е нарушен. За да се избегне това, е важно да се чака редовно и да го коригирате от акустичен слухов апарат и, ако е необходимо, да се вземат предвид допълнителни функции като намаляване на шума или контрол на шума. Ако проблемът остане така или иначе, трябва да се свържете с акустичния слухов апарат или производителя на слуховия апарат, за да обсъдите допълнителни стъпки.