Hörgeräte kaufen ohne Rezept | MySecondEar

Купете слухови апарати без рецепта

Слуховите апарати са малки устройства, които се използват за подпомагане на хората със загуба на слуха, за да чуят по -добре. Те са популярен и ефективен начин за подобряване на слуха и повишаване на качеството на живот. По правило слуховите апарати се предписват от УНГ лекар, но има и начини за закупуване на слухови апарати без рецепта.

Начин за закупуване на слухови апарати без рецепта е да купувате сърца без рецепта или да слушате усилватели. Тези устройства обикновено са по -лесни и по -евтини от слуховите помощни средства и се продават без рецепта. Те обаче обикновено са по -малко мощни и не могат да бъдат адаптирани към индивидуалните нужди на потребителя.

Има и акустици, които продават слухови апарати без рецепта. Тези устройства обикновено се адаптират от аудиологичен специалист и могат да бъдат адаптирани към индивидуалните нужди на потребителя. Някои се срамуват от усилията и не искат да чакат дълго. В този случай обаче разходите няма да бъдат възстановени от вашата здравноосигурителна компания. Плащате пълната цена.

Въпреки че е възможно да се купят слухови апарати без рецепта, се препоръчва да се види лекар на УНГ, преди да се купи слухов апарат. УНГ лекар може точно да оцени загубата на слуха. В допълнение, лекарят може да гарантира, че няма други здравословни проблеми, които биха могли да затруднят носенето на слухов апарат.

Като цяло закупуването на слухов апарат без рецепта е възможно, но е важно да се вземе предвид, че слуховите апарати за рецепта обикновено са по -мощни и могат да бъдат индивидуално коригирани. Ако помислите за закупуване на слухов апарат, трябва да получите съвет от лекар на УНГ.