Telefon mit Bluetooth für Hörgeräte | MySecondEar

Телефон с Bluetooth за слухови апарати

Тон на фестила с Bluetooth функционалност, потребителите със слухови апарати предлагат удобен начин да извършват обаждания, без да се налага да премахвате слуховия апарат.

Поради Bluetooth връзката слуховите апарати могат да бъдат свързани директно с телефон , което означава, че звукът на разговора е директно прехвърлени на слуховия апарат. Това дава възможност на потребителя да носи и използва слуховия апарат по време на разговора, без да е необходима допълнителна слушалка.

Има много различни телефони за депо с Bluetooth поддръжка на пазара, много от които са специално разработени за потребители със слухови апарати. Когато купувате стационарен телефон с Bluetooth обаче, трябва да се отбележи, че не всички слухови апарати са съвместими. Ето защо е препоръчително да се гарантира, че слуховият апарат е съвместим с желания телефон преди покупка.

Като цяло, фиксиран камък с потребители на Bluetooth поддръжка със слухови апарати предлагат удобен и практичен начин за осъществяване на обаждания, без да се налага да премахвате слуховия апарат. Вие сте добър избор за хора, които често правят телефонни обаждания и не искат да губят слуховия си апарат.