Hörgeräte-Test 2024 - Hörgeräte Testsieger

Сравнение на слуховия апарат: Тест за слухов апарат 2023

За следващата статия сравнихме най -новите слухови апарати от различни производители и докладват кой от тестваните препоръчваме.

Предварително трябва да се каже: Няма универсална слухов апарат за всички . Слуховите апарати са медицински изделия, които трябва да бъдат адаптирани към техните нужди. Съответно

В допълнение към тази статия, вие сте добре дошли да гледате асоциирания видеоклип в YouTube .

Ако имате въпроси относно избора на слухов апарат, нашият екип от слухови кариери и консултанти ще се радва да ви помогне. Ако е необходимо, свържете се с нас или се свържете с нас по телефона на +49 30 3080 6040 (Германия), +43 720 816056 (Австрия) или +41 43508 46 (Швейцария)!

Победител в тест за слухов апарат 2023

1 -во място - най -добрият слухов апарат 2023: oticon real

Информация за oticon реално тук: oticon real

oticon Real е наследник на oticon more . Ociton Real е слухов апарат, който се захранва от новата платформа Polaris R с реална технология. Ociton Real намалява слуховите усилия с 22% с новия внезапен стабилизатор на звука и е предназначен да обработва истинските шумове на живота още по -добре, включително уникална функция за избягване на вятъра и смущения.

<Бутон type = "button" onclick = "type reform (',' тест за слухов апарат ')" style = "margin-bottom: 0! Важен; фона-цвят: #418d44! Важно;" Клас = "Бутон Shopify-Quote Button Public Insurance"> Интересувам се от oticon real & gt; <Таблица width = "100%"> дизайн ric позиция Зад ухото размер klein Еквалайзер до 24 канала Bluetooth Да Акумулатор Да цена от 1,790 евро (на ухо)

2-ро място: starkey evolv ai

Отзвучената Omnia може да бъде намерена тук: отзвучете omnia

Особено за хората с увреждане на слуха, акустичните детайли в ежедневието често преминават. Но именно чуването ни съчетава с нашите близки и прави света осезаем. Resound пое този проблем и създаде слухов апарат с omnia , който прави подробности от всички посоки на вашата звукова среда достъпни за вас.

<Бутон type = "button" onclick = "type reform (',' тест за слухов апарат ')" style = "margin-bottom: 0! Важен; фона-цвят: #418d44! Важно;" Клас = "Бутон Shopify-Quote Button Public-Ossurance"> Интересувам се от Resound Omnia & gt; & gt; <Таблица width = "100%"> дизайн ric позиция Зад ухото размер klein Еквалайзер до 17 канала Bluetooth Да Акумулатор Да цена от 1,690 евро (на ухо)

4-то място: phonak audeo lumity

Чистата брадва може да бъде намерена тук: signia pure ax

the Signia pure заряд & amp; Go Axe е HDO слухов апарат с Ex-listener, акумулатор и един от първите слухови апарати, които използва увеличената платформа за Xperience. Налично е зарядът и усилването на Signia Pure; Go AX също с интегрирана Т-намотка. В последния модел можете да очаквате по -дълъг живот на батерията и по -голям дизайн.

Приложението SIGNIA предлага на своите потребители „всеобхватният безгрижен пакет“, защото комбинира всички съществуващи приложения за SIGNIA в едно. Това включва и Telecare и Assistant Signia в приложението. Използвайки приложението SIGNIA, можете сами да коригирате обема и програмата на слуховия си апарат по всяко време. Ако имате нужда от допълнителна поддръжка, можете да използвате асистента на SIGNIA или Telecare. Тези две функции ви помагат бързо и компетентно, асистентът SIGNIA е дори на разположение 24/7 за вас.

<Бутон type = "button" onclick = "type reform (',' тест за слухов апарат ')" style = "margin-bottom: 0! Важен; фона-цвят: #418d44! Важно;" Клас = "Бутон Shopify-Quote Button Public Insurance"> Интересувам се от Signia pure ax & gt; <Таблица width = "100%"> дизайн ric позиция Зад ухото размер klein Еквалайзер до 24 канала Bluetooth Да Акумулатор Да цена от 1,290 евро (на ухо)

Най -добър слухов апарат за разбиране на езика - Слухови апарати от най -висок клас: oticon real

oticon real е нашият личен победител в теста. Слуховият апарат убеждава във всички ситуации - от изключително тиха или ветровита среда до отворени, халинг стаи. Има и множество полезни функции. Връзката със смартфон, телевизия или други устройства не е проблем с Ociton Real. Нашият екип на слуховия екип може напълно да препоръча Ociton Real!

Трябва да обърнете внимание на това, когато купувате слухов апарат!

Когато купувате слухови апарати, трябва да се уверите, че избраният модел и нейното технологично ниво отговарят на вашите индивидуални изисквания за слуха. Колкото по -сложни се нуждаят от слуха, толкова по -високо трябва да бъде технологичното ниво. Работещите хора, които действат редовно в по -големи групи и обичат да се движат много, трябва да паднат на ниво по -високо технологично ниво . По -високото ниво на технологията предполага повече канали и предлага по -прецизна корекция на устройството.

Използването на съвети има смисъл да изберете оптималното устройство за вас с професионална помощ. Нека нашите слухови консултанти ви подкрепят.
Ако се интересувате, вземете контакт с нас, ако се интересувате или се свържете с нас по телефона на +4930 3080 6040 (Германия), +43 720 816056 (Австрия (Австрия ) или +41 43508 46 42 (Швейцария)!

Интернет срещу специализирана търговия - Възможна ли е покупка на слухови апарати цифрово?

Това е и е дори много по -удобно! Това са необходимите стъпки за успешно придобиване на слухов апарат онлайн от нас:

  1. Кандидатствате за оферта за желания слухов апарат. Ако все още не сте сигурни кой слухов апарат е правилният, нашият слухов екип е достъпен за вас и изберете правилния слухов апарат за вашите нужди заедно с вас.
  2. Вашият личен консултант по слуха се свързва с вас, за да изясни възможните отворени въпроси.
  3. Ще изпратите вашия слухов консултант настоящата регулация на вашия УНГ с тест за слух по имейл.
  4. Ако дадете „OK“, ще създадете индивидуална поръчка за вас и ще ви изпратя правилната връзка за поръчка.
  5. По имейл
  6. След като разгледате всичко, можете да направите поръчката независимо или алтернативно да направите това заедно с вашия слухов консултант.
  7. Сега вашите слухови апарати ще бъдат подготвени за доставка. Въз основа на вашия тест за слуха, устройствата са предварително зададени и изпращани до дома ви по пощата.
  8. След получаване на слуховите апарати, отдалечената корекция с вашия личен контакт от нашия акустичен отдел ще бъде коригирана, за да съответства на вашето устройство още по -добре. Ходът на отдалечената корекция е обяснено подробно предварително.
  9. Виждате: онлайн покупката в MySecandear е всичко друго, но не е сложно и също е изключително удобно за вас. Най -добре е да направите първата стъпка директно и да направите заявка за свързване. Очакваме ви да ви видим!