Hörgeräte reinigen mit Ultraschall: Ultraschallreiniger für Hörgeräte

Чисти слухови апарати с ултразвук: ултразвуков почистващ препарат за слухови апарати

Прах, козметика, церума, продукти за грижи - Слуховите апарати са изложени на множество фактори всеки ден, които могат да доведат до замърсяване или запек . За да запазите живота на ежедневните обекти възможно най -дълго, следователно не трябва да правите без ежедневно почистване и изсушаване ! Можете да намерите нашето крайно ръководство за почистване и сушене на слухов апарат

В самия процес на почистване има още няколко точки. От една страна във връзка с използваните материали : Всеки, който използва предмети от домакинството или почистващи агенти от складовете, може да повреди устойчиво слуховите си апарати. Вместо това трябва да се използват специални инструменти за куриране . От друга страна, процесът на изсушаване е решаващ. Това трябва да е едно нещо преди всичко: задълбочено. Тъй като водата също може да причини тежки щети на слуховия ви апарат. Тук се използват за кутия сухо или -kapseln .

Ултразвукова баня за слухови апарати

Слуховите апарати никога не трябва да се пускат във вода със своята фина технология ! Съответно, само външни, сменяеми части от слуховия помощник-умбрела, отопластика и звуков маркуч, ако не се съдържа екс-списък -може да се почиства в ултразвуковата баня. С помощта на ултравиолетова светлина бактериите и гъбите се елиминират в рамките на няколко минути. За ултразвуково почистване не е необходим отделен почистващ агент , самото чиста вода е достатъчна за това.

Не забравяйте слуховия си апарат след почистване широко . Отделните части могат да бъдат сглобени само в напълно сухо състояние. Можете да разберете повече за сушенето в нашия ръководство .