ICP Hörgeräte: Anwendungsgebiete, Voraussetzungen & Kosten

Работни места с високо замърсяване на шума, задължително за носене на защита на слуха. Въпреки това, носенето на слухови апарати под защитна ориентация поради причини за защита на слуха е забранено за хора с увреждане на слуха. Ако обаче слуховият апарат бъде отстранен, възникват нови опасности, като липсата на възприемане на предупредителни сигнали или говорени. Решение за получената дилема: ICP слухови апарати.

ICP СПИН за слухови апарати за приложения

ICP слуховите апарати служат преди всичко, за да чуят закрепване на слуха на работни места с високо замърсяване на шума и еднакво високи изисквания за сигурност . Личното защитно оборудване под формата на защита на слуха е задължително за работа като тази. Не е позволено обаче да носи конвенционален слухов апарат при тяхната защита от слуха. Това се дължи на факта, че опасността за изслушване не може да бъде изключена при носене на слухови апарати и защита на слуха. За да се защити както изслушването на работниците, така и да отговаря на изискванията за сигурност, се извършва използването на слухови апарати на ICP.

Предпоставки за слухови апарати

ICP означава Изолираща комуникационна пластмаса и описва функцията на слуховите апарати: те изолират атмосферния шум, но в същото време гарантират, че предупредителните сигнали и език остават зрителни . Основна предпоставка за осигуряване на защита на слуха с едновременното разбиране на езика е селективното засилване на избраните честоти. В допълнение, трябва да се създаде програма на работното място, която предотвратява звуковата подсилване при звука на слуха -вредни и включва ясно разделяне на езика и шума.

ICP СПИН за слухови апарати

Разходите, които възникват за закупуване на слухов апарат на ICP, който да се използва на работното място, се обхващат от търговската асоциация за търговия и логистика на стоките, ако са изпълнени определени изисквания. Основно изискване е вече да има професионална загуба на слуха.