Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

interton слухови апарати

Компанията, наречена Interton, съществува вече повече от 60 години. Компанията е основана в Кьолн в Германия. Днес компанията принадлежи към датската GN Group. Целта е да се създаде евтино, от друга страна, да се произвеждат функционални слухови апарати. Човекът трябва да може отново да чуе по -добре по неусложнен начин и да компенсира загубите на слуха. Слуховите апарати се продават от Interton в повече от 70 страни по света.

Ако искате активно да участвате в действието, въпреки загубата на слуха, трябва да помислите за добър слухов апарат. Техническото развитие рязко напредва през последните години. Жилището става все по -малки, но съвременните слухови апарати блестят с най -новите цифрови технологии и производителност.

Компанията interton

През 1962 г. компанията Interton е основана от Ханс Хърбърт Тюрк и Хелмут Дж. Тюрк в германския град Кьолн. Interton е част от датската GN Group от 2005 г. Целта на компанията е да даде на хората със слуховите проблеми по -добър живот чрез „основен слух“.

Фокусът е върху:

  • Съотношение цена-производителност
  • Проста операция
  • Компактност
  • Комфорт
  • Езикова разбираемост

Тези устройства се продават от Intertone в повече от 70 страни по света.

Най -новите интертонови слухови апарати

interton move

Interton Move от GN-Hearing е оптимално адаптиран към активен начин на живот и предлага безжична свързаност, дълъг срок на батерията до тридесет часа и директно стрийминг. С различни дизайни, Interton Move обхваща всички видове загуба на слуха.

Фокусът е върху кристално -ясното подсилване на акустични сигнали и език в силна среда - в края на краищата искате да можете активно да участвате в дискусии дори в напреднала възраст. Можете уверено да скриете смущения и шумове на вятъра, като Interton се движи интелигентно намалява шумовете, без ситуацията да се появи изкуствено. Ергономичният дизайн и устойчивостта карат Interton да движи перфектния спътник в ежедневието.

Силна изчислителна мощност

За да може Interton Move да ви предложи перфектно звуково изживяване по всяко време, устройствата са оборудвани с бързо изчисляващ чип. Това анализира ситуацията за вас и автоматично адаптира слуховия ви помощ към него.

Незабавно готов за употреба

Само с три часа време за зареждане, слуховият апарат е незабавно на разположение с пълна производителност. Слуховите апарати индуктивно таксуват в предоставената станция за зареждане. Свържете слуховите си апарати към вашия смартфон и се насладете на музика, подкасти или телевизионен тон с директно стрийминг. Можете също да използвате смартфона като дистанционно управление за устройствата и дискретно да регулирате силата на звука или да извършите промени в програмата.

interton Ready

Interton Ready е направен за iPhone и обхваща всички форми на загуба на слуха. Предлага се в четири нива на производителност и в дизайна на RIC, HDO, CIC, ITE и ITC. Малките и дискретни слухови апарати са специализирани в разговорите в силна среда и се състоят от приятелски настроен нанобен материал.

.

Вие също се възползвате от опции за директно стрийминг за подкаст, музика и обаждания. Програма за обем и слуха, настройте ви спокойствие чрез вашия смартфон, без никой да забележи, че можете да се справите с слуховия си апарат. Вашият смартфон също ви поддържа, ако не можете да намерите слуховите си апарати. Търсачът на слуховия апарат ви показва текущото местоположение на вашите устройства.

Благодарение на стабилния дизайн, слуховият апарат ви придружава в дългосрочен план. GN технологията ви гарантира високо качество в производството на устройствата.

Слушайте поотделно с дефинирани слухови програми

Interton Ready ви предлага възможност да зададете лични програми за слуха например. Това ви дава на Interton Ready качество на звука и звук, който е напълно съобразен с вашите нужди.

Шумът се филтрира от устройствата и езикът се подсилва за тях. Можете сами да изберете слуховата програма или да използвате интелигентния автоматичен автоматичен на вашите устройства. Тогава вашият слухов апарат се адаптира към съответната ситуация без вашата намеса. В резултат на това можете активно да участвате в разговора в силна среда.

Технологичните нива и разлики от слуховите апарати Intertone

Повечето продукти на Interton имат общо четири нива на производителност. Те също се отнасят до цената на слуховите апарати. В Interton има най -високото ниво на технологията с числото 6. Ако имате високи стандарти или поддържате активен начин на живот, нивото на технологията шест е особено подходящо за слухови апарати от Intertone.

В противен случай имате възможност да изберете средно ниво на технология от три и четири, а такива интертонови слухови апарати също са на разположение. Ако имате типични слухови ситуации, които са предвидими и изискванията в ежедневието ви са прости, това може да бъде технологично ниво четири или три.

Най-простото технологично ниво за Intertone слухови апарати се отнася до технологичното ниво с числото 2. Това ниво е подходящо за дискусии в малки групи в тиха среда, дискусии един на един и привърженици, които са по-малко социално активни. Разбира се, можете да направите и добър телевизор с него.

App на Interton Hearing Aids & amp; Аксесоари

Слуховите апарати от Interton предлагат допълнителни функции с аксесоарите, предоставени от производителя. Централните функции на слуховите апарати могат да бъдат контролирани с помощта на приложение за интервал.

  • interton Sound App - Изгубените слухови апарати можете да намерите с приложението Interton Sound. В допълнение, безжичните връзки към телевизията или I-POD се контролират с приложението Interton Sound. Приложението предлага и опцията за съхраняване на предпочитания за лична слухови програми. Слуховите апарати са направени за-импон и позволяват директно поточно предаване с Apple устройства и допълнителни функции, когато го използвате с устройство на Apple.
  • TV Streamer 2 - TV Streamer 2 служи за предаване на телевизионния тон директно в слуховите апарати. Връзки със стерео системи или компютри също са възможни.
  • multi mic - Multi Mic поддържа армировката в разговори от разстояние или може да се използва като микрофон на таблицата.
  • Телефонен клип 2 - Телефонният клип 2 предава музика и се обажда на тона в слуховите апарати. Това може да се контролира чрез приложението Sound.
  • Дистанционно управление 2 - Дистанционното управление 2 предлага бърз начин за контрол на основните функции на слуховите апарати. Това позволява да се зададат обем и програми и да се информират за състоянието на зареждане. В допълнение, дистанционното управление може да бъде свързано към мулти-MIC.