Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

Слухови апарати и слушалки - възможно ли е това?

слушалките са незаменими от живота на огромното мнозинство. Но какво се случва, ако се определя слуховата слабост и се предпише износване на слухов апарат? Не е нужно да правите, без да слушате музика. В тази статия можете да разберете какви опции възникват за носене на слухови апарати и слушалки

слушалки за носещи апарати за слухови помощ: Можете ли да носите слушалки със слухов апарат?

Въпросът дали слушалките могат да се носят, въпреки слуховите апарати, трябва да се разглежда по диференциран начин. Ако носите IDO слух, търсенето на слушалки е сравнително лесно . Независимо дали IIC, CIC или класически ido-обикновено всички тези модели на или надлежни слушалки над.

& lt; ü & gt; В случай на изслушване на HDO или RIC са най-подходящи слушалки за свръх-ухо. за ric и обредни модели Ако се стигне до особено големи слушалки, тъй като слушалките могат да бъдат смущаващи, ако не се впишат напълно върху микрофона. Защото така слуховите апарати потенциално биха поглъщали външния шум. Трябва да се изплати и на достатъчно премахване на микрофона за слухов апарат от високоговорителя на слушалките, за да се избегне обратна връзка.

В крайна сметка е препоръчително да тествате различни слушалки по отношение на техните индивидуални предпочитания . Така че търсенето може да отнеме известно време и да затрудни правенето в зависимост от модела.

Слуховите апарати Използват като слушалки

; Тези слухови апарати могат да се използват като подмяна на слушалки , наред с други неща, а понякога предлагат отделни музикални програми, в които можете да усъвършенствате своето изживяване на слушане. Така че запазвате покупката на допълнителни слушалки и се наслаждавате на музика, подкаст и навигация директно през изхода на вашите слухови апарати.

слушалки с функция за слухов апарат

отново и отново чувате обратното заключение, че слушалките могат да се използват като слухови апарати и по този начин да поемате функции на двете устройства. По -специално Apple има сравнително широк спектър от полезни функции, когато става въпрос за слухови функции. Медицински слухов апарат не замества слушалките . Можете да разберете повече за използването на AirPods като подмяна на слуховия апарат тук .