Power Hörgeräte: Beste Hörgeräte für hochgradig Schwerhörige

Слухови апарати: Най -добри слухови апарати за силно увредени слухове

Слуховите апарати са специален тип слухови апарати, разработени за хора с тежка загуба на слуха. За разлика от редовните слухови апарати, които са главно подходящи за хора с леки до средно тежки загуби на слуха, слуховите апарати, които слуха, предлагат много по-голямо представяне и следователно могат да направят значително подобрение в слуха.

Слуховите апарати обикновено са по -големи от редовните слухови апарати и също имат по -висока производителност, за да отговорят на увеличените изисквания в случай на сериозна загуба на слуха. Те имат специални технологии като насоки, които улесняват разбирането на езика в силната среда, и адаптивното намаляване на шума, които свеждат до минимум смущаващия фонов шум.

Една от най -важните характеристики на слуховите апарати е способността им да увеличават много тихи шумове. Това е особено важно за хората със силна загуба на слуха, тъй като те често изпитват затруднения при възприемането на тихи шумове, като шепота на човек или отметка на часовник. Слуховите апарати за електроенергия имат специални системи за подсилване, които правят възможно значително увеличаване на много тихи шумове, така че да бъде по -лесно да се чуят за носителя на слуховия апарат.

Слуховите апарати също са в състояние да подобрят усещането за слуха в различни честотни зони. Те имат специални еквалайзерни системи, които дават възможност за подобряване на усещането за слуха в определени честотни области, за да се подобри разбирането на дискусиите и други акустични сигнали.

Важно е да се отбележи, че слуховите апарати не са подходящи за всички и че в някои случаи те също могат да имат странични ефекти. Например, някои хора могат да имат проблеми да свикнат с увеличените шумове.

Ето защо е важно да бъдете добре посъветвани от акустичен слухов апарат, преди да изберете слухов апарат за власт. Редовните проверки и корекции на слуховия апарат също са важни, за да се гарантира, че той работи оптимално за вас.

Текущи модели за слухов апарат за захранване

В повечето случаи обаче слуховите апарати са ценна подкрепа за хора със сериозна загуба на слуха и могат да ви помогнат да чуете по -добре и следователно по -добре да разберете. Можете също така да помогнете да намалите изолацията на чуването на хора и да им позволите да живеят по -активни и самоопределени.