ReSound Hörgeräte: ReSound ONE | Erfahrungen & Test 2024

Отзвучаващ се доклад за опит

Това видео е за един от най -добрите слухови апарати на производителя ​​Resound - отзвучава един . Никлас носи слухови апарати повече от 20 години и споделя своя опит с отзвучава един .

Важно: Това е субективна оценка на собственото му изживяване, което по никакъв начин не трябва да се прилага за всеки носител на слухов апарат. Ако имате нужда от съвет при избора на слухов апарат, моля, свържете се с нашите консултанти за слушане.

<бутон тип = "бутон" onclick = "тип реформа ('' resound%20on%209%20m%26rie%3b1%3besep%3b1.890%e2%82%ac%3b3981014945185 '," тест за слухов стаж -One ') "style =" margin chound: 0! Важен; фона-цвят: #418d44! Важен; " Клас = "Бутон Shopify-Quote Button Public Insurance"> Интересувам се от Resound слухови апарати & gt; & gt;

отзвучайте един е с допълнителен интегриран микрофон-The M & amp; rie слушател - оборудван, който се откроява от своите предшественици. m & amp; rie слушател седи тънко в ухото, шумовете и звуците се възприемат най-вече от потребителите, само в по-трудни ситуации е Използва се на микрофони на слухов апарат . Обичайната функция на приемник-in-canal hörgeräts , но слухов апарат Към съответните ушна форма на потребителя. Това е по -високо ниво на целта на модела да слуша възможно най -естествено, така че беше разгледан с отворена конструкция, за да се избегне „ефектът на тунела“ (кух тон при говорене). В допълнение, отзвучават един създава звук, който се основава на естествения процес на обработка на слушане в мозъка.

отзвучаването на един ви позволява да се съсредоточите върху основните неща в шумни ситуации. Например, уличният шум се възприема само. Тук не трябва да се ръководите от първоначалното предположение, което чувате по -лошо, защото езиците са много ясно подчертани. свързано приложение позволява допълнителни корекции и акцент върху езика. Тук, като говорим за „яснота на речта“, може да се подчертае още повече. Трябва обаче да се отбележи, че доминиращите говорители са много присъстващи и да бъдат чути по -силни. Но това също може да се коригира в приложението от функцията „чуйте всички“.

В района на приложението , неусложнената свързаност чрез Bluetooth е положителна. Other useful functions of the application are the acceptance of calls or the navigation directly over hearing aid , whereby the volume also varies variable чрез приложение Може да се коригира. Слушането на музика (с куполи) също създава солиден звук и следователно е задоволително. В крайна сметка трябва да се подчертае, че отдалечената корекция работи една -път -свободна и също може да се извърши.

Недостатъци на отзвучете един 9 m & amp; rie са по-малки дефицити, когато слушате в стаи за Холинг--други слухови апарати даде по -добри резултати. В допълнение, трябва да се критикува, че отчасти подсвирващи шумове се появяват в кормилото на свободни слушатели, както и при слушане на музика от свръх-ухо. Силното затихване на фоновия шум първоначално може да се възприема като необичайно. Освен това, пространственото възприятие се нуждае от подобрение, за да се увеличи подчертаването на особено доминиращите говорители.

В заключение трябва да се отбележи, че преживяванията със съответния слухов апарат могат да варират в зависимост от усещането за изслушване. Предлагат се различни модели, които са препоръчителни в зависимост от силата на загубата на слуха. Препоръчва се съвет и адаптиране на устройството към вашите индивидуални нужди от нашите специалисти по грижа за слуха.

<Бутон тип = "Бутон" OnClick = "Тип реформа ('Resound%20on%209%20M%26rie%3Besep%3B1%3B1.890%E2%82%AC%3B39810145185', 'слух -Aid-test-one' ) "Style =" Bright-Bottom: 0! Важен; Фонов цвят: #418D44! Важно; " Клас = "Бутон Shopify-Quote Button Public Insurance"> Интересувам се от Resound слухови апарати & gt;

Отзвучават аксесоари: Подобрен потребител -приятелство чрез допълнителни функции