Schweizer Hörgeräte & Hersteller | MySecondEar

швейцарски слухови апарати & amp; Производител

Слуховите апарати са електронни устройства, които служат за подпомагане на хората при слухови проблеми чрез подобряване на слуха. В Швейцария има различни производители на слухови апарати, които предлагат висококачествени и иновативни продукти.

Един от най -известните производители на слухови апарати в Швейцария е Phonak. Компанията, която е базирана в Stäfa в Кантон на Цюрих, предлага широк спектър от слухови апарати, които са подходящи за различни нужди и проблеми на слуха. Phonak също е лидер в разработването на слухови апарати с Bluetooth свързаност, които позволяват на потребителите лесно да свързват и използват своите устройства с други електронни устройства.

Phonak принадлежи към групата Sonova. Компанията, която също е базирана в Stäfa, е известна и с своите изследвания и разработване на иновативни технологии за слухови помощ.

Друга добре известна марка в швейцарската индустрия за слухов апарат е Bernafon. Компанията, която е базирана в Берн, предлага широк спектър от слухови апарати, които са подходящи за хора с различни слухови нужди. Bernafon е известен и със своите усъвършенствани технологии за слухов апарат като устройства с директно предаване на глас и устройства с адаптивно потискане на шума.

Като цяло, в Швейцария има различни производители на слухови апарати, които предлагат висококачествени и иновативни продукти и са международно активни.

Важно е да разберете добре при избора на слухов апарат и да получите съвет от специалист, за да намерите възможно най -доброто устройство за индивидуални нужди.