Telefonspule Hörgerät: Alles was Sie wissen müssen | MySecondEar

Телефонна намотка слухов апарат: Всичко, което трябва да знаете

Т-намотката, известна още като индукционна намотка или телефонна намотка, е малко парче метал, което е тясно обвито с мед и може да получи и ръководи електромагнитни сигнали. Телефонната намотка има своето име от оригиналната функция, за да улесни разговорите. Т-остриета превръща магнитната енергия в електрическа енергия, която след това се подсилва във висококачествен сигнал за възпроизвеждане от слухов помощник или имплант на кохлея.

Индуктивната система за слуха е един от начините за прехвърляне на сигнали безжично на слухови апарати или импланти на кохлея. Такава система се състои от индукционна система, която е положена в пода или на стената. Този цикъл се управлява от специален усилвател, SO -Called Loop Driver. Драйверът на контура се захранва с желаните сигнали като език, музика или съобщения, което означава, че вътре в индукционния контур се натрупва магнитно поле. Ако втори проводник бъде внесен в това магнитно поле, този проводник "индуцира" напрежение, което съответства на оригиналния сигнал и може да бъде получен от други устройства.

Т-наклоната може да се използва заедно с индуктивни слухови системи. Сигналите, които се предават с помощта на индуктивните слухови системи, могат да бъдат получени от Т-наклона в слуховия помощник или имплантата на Cochlea и по този начин го подсилват във висококачествен сигнал за възпроизвеждане. След това достига до съответното лице без отклонения, което гарантира отзвук и подструктура ниско предаване на ухото.

Има различни ежедневни ситуации, в които може да се използва телефонната намотка. Все повече обществени сгради инсталират индуктивни слухови системи. Преди събитие винаги трябва да се пита дали са налични подходящи системи за слушане и включване, така че телефонната намотка да може да увеличи аудио сигналите по време на събитието в слуховия помощник или имплантата на Cochlea. Концерти, театрални, кино посещения и други преживявания се правят напълно акустично забележими. В допълнение, досадните разрушителни фактори, като лоша акустика на стаята, силен шум или голямо разстояние до изходния сигнал, се навлажняват.

В обобщение, може да се каже, че T-намотката или телефонната намотка в комбинация с индуктивни слухови системи предлага много полезна възможност за хората с проблеми със слуха, за да могат да възприемат акустичните сигнали по-ясно и повече проблеми. Индуктивните слухови системи се инсталират във все повече обществени сгради и дават възможност за по -добро предаване на език, музика и други аудио източници.