Unitron App: Remote Plus Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

unitron app: приложение за отдалечен плюс слухов апарат (iPhone & amp; съвместимост с Android)

Изтеглете

приложение в магазина за приложения: Https: //apps.apple.com/

Изтеглете

приложение от Google Play Store: https://play.google.com/

Unitron Remote Plus е приложение, разработено за хора, които имат слухови апарати от Unitron. Той предлага разнообразни функции, които помагат за подобряване на изживяването на слушане и улесняване на ежедневието на хората със загуба на слуха.

Unitron Remote Plus може да бъде изтеглен на смартфони и таблети с iOS или Android операционни системи. След като е инсталиран, той може да се използва за промяна на настройките на слуховите апарати, като просто направят желаните промени на смартфона или таблета. След това промените се прехвърлят в слуховите апарати, така че да можете да адаптирате настройките си навсякъде и навсякъде.

Приложението предлага и различни индивидуални опции за настройка, като например възможността за подчертаване или заглушаване на определени честоти за подобряване на слуха. Можете също да създадете различни звукови профили, които са съобразени с определени слухови ситуации, като например слушане на музика или разбиране на разговори в шумни среди.

Друга полезна функция на Unitron Remote Plus е възможността за препращане на обаждания към слуховите апарати чрез смартфона или таблета. Това означава, че можете лесно да се обаждате, без да се налага да изваждате слуховия апарат от ухото.

Като цяло, Unitron Remote Plus предлага разнообразни функции, които подобряват изживяването на слушане и улесняват ежедневието на хората със загуба на слуха. Това е полезно допълнение на всички, които искат да носят слухови апарати на Unitron и искат да извлекат най -доброто от своето изживяване.

Unitron Connect слухови апарати /свързване

  1. Докоснете Настройките
  2. На стартовия екран на вашето устройство
  3. Докоснете Bluetooth символа в менюто Настройки.
  4. Докоснете плъзгача, за да активирате Bluetooth.
  5. Отворете отделението за батерии за 5 секунди и след това го затворете отново или включете слуховите апарати и обратно, когато имате акумулаторни слухови апарати.
  6. След няколко секунди името на вашия слухов апарат се появява в списъка на наличните устройства.
  7. Изберете слуховия апарат от списъка с устройства с активиран Bluetooth.
  8. Сигналният тон на слуховия апарат потвърждава успешното сдвояване.
  9. Съвместимост на Unitron

    Съвместимост на слуховия апарат

    приложението за дистанционно плюс unitron е съвместимо само със слухови апарати с Bluetooth връзка

    • Moxi Blu
    • insera blu
    • Стъпка Blu
    • Moxi Открийте следващото
    • insera открийте следващото
    • Stride Открийте следващото

    Някои функционалности са устройство -specific.

    в ухото модели, които нямат безжична функция от 2.4 GHz.

    Съвместимост на смартфона

    Приложението за отдалечен плюс може да се използва на Bluetooth нискоенергийни (BT-LE) -PAPable смартфони с iOS от версия 14.0.

    Приложението за дистанционно плюс може да се използва в GMS (Google Mobile Services) сертифицирани устройства с Android, които Bluetooth 4.2 и Android OS 7.0 или по -нова употреба.