Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

Слухови апарати и производители на слухови апарати от Германия

Германските слухови апарати са важна част от немската слухова акустична индустрия и придобиха добра репутация през последните години поради тяхното качество и технологии. В Германия има производители на слухови апарати, които произвеждат иновативни и мощни устройства, за да отговорят на нуждите на носителите на слухов апарат.

Един от най -известните немски производители на слухови апарати е Siemens. Компанията е един от пионерите на слуховата индустрия на непуст и предлага широк спектър от слухови апарати, които могат да бъдат адаптирани към различни видове и степени на загуба на слуха. Слуховите апарати на Siemens са особено известни със своето високо качество на звука и интуитивна работа. През 2015 г. слуховите апарати на Siemens бяха продадени на Sivantos Group. Въпреки това, технологията се използва и днес със слухови апарати.

.

Добре известен производител на слухов апарат от Германия също е аудио услуга. Седалището на компанията е в Löhne, сега компанията съществува повече от 40 години. Слуховите апарати, които се продават от тази компания, са достъпни в повече от 30 страни по света. Horst Peter Kühne е акустичен и специалист по слухови системи. В края на 70 -те той основава своята компания, която сега е известна като аудио услуга. Той основава аудио услуга, след като научи много интересни факти за изгодните слухови апарати в Америка, които бяха поставени директно в ухото. Тогава той се върна в Германия и основава компанията за аудио услуги. Следователно в компанията един специализиран в „В ушните устройства“ за ушите.

Компанията Bernafon също си заслужава да се забележи. Той има своя щаб в Швейцария, но фабриката за слуховите апарати от Бернафон в Берлин. Компанията, която е част от холдинга на DeMant, предлага слухови апарати за всички видове и степени на загуба на слуха и придава голямо значение на развитието на иновативни технологии. Слуховите апарати Bernafon са особено известни със своето качествено и филигранно строителство.

В обобщение може да се каже, че Германия има различни производители на слухови апарати, които произвеждат висококачествени устройства. Тези производители предлагат слухови апарати за всички видове и степени на загуба на слуха и непрекъснато разработват нови технологии за подобряване на качеството на живот на превозвачите на слуховия апарат. Някои от най -добрите немски производители на слухови апарати са Siemens и аудио услуга. Всички те са придобили добра репутация с качеството и технологиите си и помагат на Германия да стане важно място за слуховата акустична индустрия.