Neues Hörgerät vor Ablauf von 6 Jahren

Нова слухови апарати преди 6 години

Има различни причини, поради които човек може да се нуждае от нов слухов апарат преди края на шест години. Една от най -честите причини е, че слуховата помощ е дефектна или вече не работи. В този случай е необходим нов слухов апарат за възстановяване на изслушването.

Друга причина, поради която човек може да се нуждае от нов слухов апарат Преди края на шест години./загуба на хоер "> загуба на слуха се влоши. В този случай може да се наложи нов слухов апарат с по -висока производителност за подобряване на производителността на слуха.

; Те включват:

  • Промяна в начина на живот: Ако начинът на живот на човек се промени, слуховият апарат, който използва, може вече да не е достатъчен, за да отговори на вашите нужди. Например, човек, който е работил главно в силна среда, вече може да работи в по -тиха работна среда и да се нуждае от слухов апарат с по -малко ефективност.

  • Възраст: Както и при други електронни устройства, слуховите апарати могат да се провалят с течение на времето или да загубят производителност. Ако слуховата помощ е по -възрастна от шест години, може да се окаже, че той вече не отговаря на нуждите на потребителя и се изисква нов слухов апарат.

  • Загуба или кражба: Ако href = "/блогове/wissen/hoergeraete- verloren"> Ör устройство се губи или откраднато, нов слухов апарат S трябва да възстанови изхода на слуха.

Като цяло има много причини, поради които човек може да се нуждае от нов слухов апарат преди края на шест години. Ако човек почувства, че слуховият им апарат вече не е достатъчен или ако има затруднения при изслушване, трябва да се свърже с акустик на слуховия апарат, за да определи дали е необходим нов слухов апарат. акустици от слухов апарат ще могат да тестват и оценяват изслушването на потребителя дали е необходим нов слухов апарат.

Ако се изисква нов слухов апарат, има различни опции, които могат да бъдат подходящи. акустици от слухов апарат ще могат да информират потребителя за различните опции за слухов апарат и да изберат изслушване СПИН За да помогнете на това най -подходящо за вашите индивидуални нужди.