Phonak Hörgeräte App: myPhonak App (iPhone & Android Kompatibilität)

Phonak App: Приложение за слухов апарат MyPhonak (iPhone & amp; съвместимост с Android)

Изтеглете

приложение в магазина за приложения: https: // Приложения .aple.com/

Изтеглете

приложение от Google Play Store: https://play.google.com/

Приложението MyPhonak е безплатно приложение, phonak , водещ производител на слухови апарати , беше разработен. приложението е предназначен за потребители на слухов апарат и предлага редица функции, които са предназначени да подобрят изживяването на слушане и да улеснят използването на слухови апарати.

Една от основните функции на приложението MyPhonak е възможността за контрол и контрол на слухов апарат . Приложението позволява на потребителя да включва и изключва слуховия апарат, регулира силата на звука и избира различни програми за слуха. Приложението също предлага достъп до настройките на слуховия апарат, така че потребителят да може да го коригира, за да отговори на индивидуалните си нужди.

Друга функция на приложението MyPhonak е възможността за свързване на слухов апарат към вашия смартфон. Това дава възможност на потребителя да използва слуховия апарат като Bluetooth слушалки и да възпроизвежда музика, филми или друго аудио съдържание директно чрез слуховия апарат. Приложението предлага и опцията за използване на слуховия апарат като система за свободна ръка за телефонни обаждания.

Приложението MyPhonak също предлага редица инструменти и ресурси, които трябва да помогнат на потребителите да използват оптимално своя слухов апарат. Това включва обучение и инструкции за използването на приложението и слуховия апарат, както и връзките към допълнителни ресурси и информация за загуба на слуха и Слухови апарати .

Като цяло приложението MyPhonak предлага разнообразни функции и ресурси, които трябва да помогнат за подобряване на изживяването на слуха за потребителите на слуховия апарат. Той е безплатен и се предлага за повечето смартфони. Ако имате слухов апарат от Phonak , приложението MyPhonak може да бъде полезна допълнителен за използване на слуховия апарат и подобряване на изживяването на слушане.

Важно е да се отбележи, че приложението MyPhonak може да се използва само във връзка с Phonak слухови апарати . Ако имате слухов апарат От друг производител може да има други акустици от слухов апарат

Phonak Connect слухови апарати

  1. Докоснете Настройките
  2. На стартовия екран на вашето устройство
  3. Докоснете Bluetooth символа в менюто Настройки.
  4. Докоснете плъзгача, за да активирате Bluetooth.
  5. Отворете отделението за батерии за 5 секунди и след това го затворете отново или включете слуховите апарати и повторно -Енергията, когато имате акумулаторни слухови апарати li>
  6. След няколко секунди името на вашия слухов апарат се появява в списъка на наличните устройства.
  7. Изберете слуховия апарат от списъка с устройства с активиран Bluetooth.
  8. Сигналният тон на слуховия апарат потвърждава успешното сдвояване.
  9. Phonak съвместимост

    Съвместимост на слуховия апарат

    Приложението MyPhonak е съвместимо само с

    Някои функционалности са устройство -specific.

    са в моделите на ушите , които нямат безжична функция от 2.4 GHz.

    Съвместимост на смартфона

    Приложението MyPhonak може да се използва на Bluetooth ниско енергийни (BT-LE) -PAPABLE SMARTPHONES с iOS от версия 14.0.

    Приложението MyPhonak може да се използва на GMS (Google Mobile Services) сертифицирани устройства с Android, които Bluetooth 4.2 и Android OS 7.0 или по -нова употреба.