Samsung Smartphone Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Samsung Смартфон Слухов апарат съвместим

Samsung е добре известен производител на смартфони, таблети и други електронни устройства. Много устройства на Samsung също са съвместими със слуховите апарати, което означава, че те могат да бъдат свързани със слуховите апарати, за да подобрят слуховите резултати на хората със загуба на слуха.

Една от специалните характеристики на Samsung устройства, които са съвместими със слуховите апарати, е тяхната способност да свързват слуховите апарати директно чрез Bluetooth. Това дава възможност на потребителя да прехвърля музика, видеоклипове и друго аудио съдържание директно от неговото устройство Samsung към слуховите си апарати.

кои смартфони на Samsung са съвместими?

кои смартфони на Samsung са съвместими със слуховите апарати, зависи изцяло от производителя. Вече сме написали конкретни статии за приложенията на отделните производители. Там ще намерите и списък на всички съвместими с Samsung смартфони. Можете да намерите повече информация тук:

устройствата Samsung, които са съвместими със слуховите апарати, също предлагат редица опции за настройка, които позволяват на потребителя да адаптира слуховите апарати към техните индивидуални нужди. Това включва задаване на силата на звука, адаптиране на звука към отделните предпочитания на потребителя и възможността за минимизиране на фоновия шум.

Друга специална характеристика на устройствата на Samsung, които са съвместими със слуховите апарати, е тяхната поддръжка за гласов контрол. Това дава възможност на потребителя да осъществява обаждания, да контролира музиката и да изпраща съобщения, като просто използва гласа си. Това може да бъде особено полезно, ако потребителят трябва да освободи ръцете си, за да изпълнява други задачи

Слуховите апарати Свържете се със смартфони Samsung

Сдвояване за "свързани устройства"

  1. Отворете приложението Настройки на вашето устройство.
  2. Докоснете „Свързани устройства“ и след това „Сдвоете ново устройство“.
  3. Изберете вашия слухов апарат от списъка на наличните устройства.
  4. Ако имате няколко слухови апарати: изчакайте първия слухов апарат и след това докоснете другия слухов апарат в списъка на наличните устройства. Когато и двете са свързани, състоянието е "активно, ляво и дясно".
  5. За да промените настройките, докоснете Настройки „Настройки“ до името на слуховия апарат.
  6. Сдвояване за "слухови апарати"

    Важен: Следният метод работи най-добре с съвместими с ASHA слухови апарати.

    1. Отворете приложението „Настройки“ на вашето устройство.
    2. Докоснете „СПИН“ и след това на „Слухови апарати“.
    3. Докоснете следващото и след това сдвойте ново устройство.
    4. Изберете вашия слухов апарат от списъка на наличните устройства. Слуховият апарат трябва да е в режим на свързване. Ако имате няколко слухови апарати, изчакайте, докато първият слухов апарат е свързан и след това докоснете другия слухов апарат в списъка на наличните устройства. Когато и двете са свързани, съобщение като "Активно, ляво и дясно" е показано в състоянието.
    5. fazit

      Като цяло, устройствата на Samsung, които са съвместими със слуховите апарати, предлагат отличен начин за подобряване на слуховите резултати на хората със загуба на слуха. Те дават възможност на потребителя да прехвърля музика и друго аудио съдържание директно от неговото устройство Samsung на слуховите си апарати, а също така предлага редица опции за настройка за адаптиране на слуховите апарати към неговите индивидуални нужди. Те също така поддържат гласовия контрол, което го прави практически избор за ежедневна употреба.