Tinnitus Noiser - Tinnitus Hörgerät Kosten & Erfahrungen

tinnitus noiser - Слухов апарат в ушите и усилвател; Преживявания

tinnitus Също така наричан уши на ушите е клиничен симптом, който като силен, смущаващ или таксамов звук в ушите или в Глава /силна> е описана. Този звук може да се възприема по различен начин от всеки пациент и да се появи в едно или и двете уши. tinnitus също може да се появява постоянно или само от време на време и да се различава по интензивност и стъпка.

Точният причината за шум в ушите често е трудно да се определи и се приписва на различни фактори. Някои възможни причини за шум в ушите са S разговори на слуховата лента, загуба на слуха, стрес, излагане на шум, определени лекарства, както и наранявания на главата и шията . В някои случаи шумът в ушите също може да бъде признак на друго основно заболяване като диабет, високо кръвно налягане или заболявания на щитовидната жлеза.

Има различни опции за лечение на шум в ушите , които са съобразени с индивидуалните нужди и причината за шум в ушите. слухови апарати (наричан още шум в ушите) може да помогне за шум в ушите, като подобри слуха и по този начин покрива смущаващия шум . A слухов апарат Подсилва околния шум и по този начин осигурява акустично разсейване от звука на шум в ушите.

Въпреки това е важно да се отбележи, че слуховите апарати може да не е достатъчно сами към Тинит да се лекува напълно. В някои случаи може да се наложи да се сведе до минимум звукът на шум в ушите, използвайки техники за релаксация или поведенчески терапии или да се промени възприемането на шум в ушите. Независимо от това, носенето на слуховите апарати може да допринесе за факта, че шумът в ушите става по -малко смущаващ и засегнатите могат по -добре да се справят със симптома.

Ако страдате от tinnitus За да придобиете слухов апарат Съвет от УНГ лекар или акустици от слухов апарат . Тези експерти ви подкрепят да изберете подходящия слухов апарат и да направите правилната настройка, за да покриете шума в ушите възможно най -ефективно. За да се постигне най -добрият възможен ефект, е от съществено значение слухов апарат да е индивидуално съобразен с вашите нужди и загуба на слуха.