Phonak Paradise Erfahrungen Test

Phonak Experience Report

Това видео е за един от най -добрите слухови апарати на производителя phonak - phonak audeo paradise . Никлас носи слухови апарати повече от 20 години и споделя своя опит с Phonak Audeo Paradise .

Важно: Това е субективна оценка на собственото му изживяване, което по никакъв начин не трябва да се прилага за всеки носител на слухов апарат. Ако имате нужда от съвет при избора на слухов апарат, моля, свържете се с нашите консултанти за слушане.

<Бутон тип = "Бутон" OnClick = "Тип реформа ('Phonak%20Audeo%20 -Paradise%2090%20 Battery%3B1%3Besep%3B1.690%E2%82%AC%3B37761649377', 'Слухната помощ -тест Paradise ') "Style =" Bright-Bottom: 0! Важно; Фонов цвят: #418D44! Важен; " Клас = "Бутон Shopify-Quote Button Public-Ossurance"> Интересувам се от слухови апарати Phonak & gt;

Преди да нося това слухови апарати Имах oticon-hearing idids . Звукът на Phonak слухови апарати е малко по -различен, поради което трябваше само да свикна със звука за ден или два. След две настройки, които продължиха около десет минути, слухови апарати Оптимално адаптирани към загубата на слуха ми.

Като цяло нямах оплаквания при използването на слухови апарати . Дори в големи стаи, както е в офиса, това може да бъде малко от време на време. Но дори и в тази сложна ситуация нямах проблеми с разбирането на хората, които бяха малко по -далеч. В социални ситуации, като ресторанти или барове, слухови апарати също работи отлично. Говорителят бяха добре филтрирани и фоновият шум беше намален. Ако все пак имах нужда от обучение, беше сравнително лесно и бързо да използвам моя iPhone.

 стил: няма; div>

Потискането на шума от вятъра също работи много добре чрез активни отвори . От време на време чувах някакъв шум от вятъра на куполи , но това беше с активен вентилатор На пръв поглед изглежда доста неценен и нормален. Това обаче е интелигентен слушател Кой се отваря или затваря в зависимост от ситуацията на слуха. Отдушникът е затворен в по -силни ситуации, например в метро или в ресторант. За разлика от тях, той е отворен в нормални или по -тихи ситуации. Тази функция е особено полезна за тези, които имат средна загуба на слуха, защото могат да възприемат повече външни шумове чрез отворен вентилатор.

Когато Active Vent , е ясен шум. Този звук може да бъде досаден в началото, но след няколко дни свиквате.

iphone-app des Phonak Audeo Paradise И проста, но връзката с iPhone е за съжаление малко по -трудна, отколкото при слухови апарати на oticon . Тук трябва да регулирате ръчно настройките на Bluetooth и да свържете слухови апарати . Тук бих искал направен за интеграция на iPhone.

Един от положителните аспекти на Phonak Audeo Paradise е така нареченият "без ръце" по телефона. Можете да се обаждате на обаждания, без да извадите смартфона от джоба си и да се обадите директно през слуховите апарати. Функцията за управление на TAP е много практична, тъй като на ухото може да се приемат повиквания с двоен тип или да се използва Siri.

Като цяло, Phonak Audeo Paradise е слухов апарат С много полезни функции, които подобряват слуха и улесняват живота.

Phonak аксесоари: Подобрен потребител -приятелство чрез допълнителни функции

Многобройни допълнителни функции подобряват комфорта на слуховия ви апарат.

Phonak TV Connector

С Phonak TV Connector Звукът се прехвърля директно в слуховия апарат. Така че можете да се отпуснете спокойна телевизия, без да нарушавате други членове в къщата.

Дистанционно управление

Phonak Remote Control ви позволява да направите допълнителни промени в устройството. Например в обема или на слуховите програми.

Phonak Roger

серията аксесоари на Roger осигурява по-добро разбиране на езика в много сложни слухови ситуации. Например, roger select

Още слухови апарати Phonak

Защо трябва да ни избирате?

 слухови апарати Достъпни за всички. На нашия уебсайт ще намерите всички слухови апарати и аксесоари за слухов апарат . Има и подробни описания за вас. В допълнение, нашите слухови апарати могат да се сравняват.

Бързо ще намерите правилното устройство. Моля, свържете се и с нас Ако имате въпроси относно нашите устройства. Нашите специалисти ще се радват да ви посъветват за избора и използването на слуховия апарат. Ние поставихме вашите слухови апарати на вашите нужди. Какви изисквания трябва да отговаря на слуховия ви апарат? Какво ви трябва в ежедневието? Ние гарантираме, че вашето изживяване на слушане ще се наслаждава отново. Добре дошли сте да си уговорите среща с някой от нашите специалисти по слух или консултанти по слуха. Очакваме ви с нетърпение.

<Бутон тип = "Бутон" OnClick = "Тип реформа ('Phonak%20Audeo%20 -Paradise%2090%20 Battery%3B1%3Besep%3B1.690%E2%82%AC%3B37761649377', 'Слухната помощ -тест Paradise ') "Style =" Bright-Bottom: 0! Важно; Фонов цвят: #418D44! Важен; " Клас = "Бутон Shopify-Quote Button Public-Ossurance"> Интересувам се от слухови апарати Phonak & gt;